Екстрасенси: полтавського музиканта Звенигородського вбили кілька чоловіків, а не Віка Санжарівець

Новини
20 листопада 2011 о 22:001703 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Екстрасенси: полтавського музиканта Звенигородського вбили кілька чоловіків, а не Віка Санжарівець
Сьогодні, 20 листопада, на телеканалі СТБ в черговому ефірі шоу «Битва екстрасенсів. Третя світова» учасники проекту з’ясовували подробиці вбивства полтавського музиканта Сергія Звенигородського.


До екстрасенсів шоу звернулась мати вбитого.  Вона надала їм фото, яке було зроблене на фестивалі друзями, незадовго до смерті її сина.

Сергій Звенигородський, фото зроблене подругою незадовго до смерті музиканта, надане Маріанною КоробовоюСергій Звенигородський, фото зроблене подругою незадовго до смерті музиканта, надане Маріанною Коробовою

Екстрасенси всі зазначили, що музиканта душили і били. Дехто з них  говорив, що до його вбивства причетні двоє, інші  - троє чоловіків. Також вони відмітили, що дівчина, Віка Санжарівець, яку звинувачують в убивстві, ні в чому не винна.

Віка СанжарівецьВіка Санжарівець

Кілька учасники проекту «Битва екстрасенсів. Третя світова» стверджували, що  причиною  вбивства Сергія Звенигородського стала відеокамера, якою він випадково зняв те, чого не мали бачити інші.

Нагадуємо, що люди з надприродною силою уже неодноразово допомагали розкривати злочини у Полтаві. Читайте про це в таких матеріалах як «Маніяк, який вбивав дітей у Полтаві, живий і просить захисту у Європи» та «Розбійний напад на Полтавський художній музей. Сім міфів".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter