У Полтаві капітану УБОЗ у кафе ледь не вибили очі

Новини
Таня Цирульник21 листопада 2011 о 14:551925 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві капітану УБОЗ у кафе ледь не вибили очі
Нещодавно у одному з полтавських кафе побилися міліціонери. Під час бійки одному з них вибили очі.


Бійка відбулася близько опівночі. Фото Тетяни ЦирульникБійка відбулася близько опівночі. Фото Тетяни Цирульник

З таким повідомленням до редакції звернувся читач, який став мимоволі свідком події. Журналісти «Кола» перевірили інформацію.

– 17 листопада близько 24 години капітан УБОЗ відпочивав у кафе у компанії товаришів. Один з відвідувачів, будучи напідпитку, кинув у його бік стільцем. Потрапив у голову, завдавши потерпілому черепно-мозкову травму та пошкодивши око, – повідомив Юрій Сулаєв, головний прес-офіцер області. – Потерпілого було госпіталізовано, зараз він перебуває на лікуванні. Було затримано й нападника – ним виявився 30-літній ніде не працюючий полтавець. Нині він знаходиться у ізоляторі тимчасового утримання.

Наразі прокуратурою Октябрського району порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу – «Нанесення тяжких тілесних ушкоджень». Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter