У Полтаві ялинки почнуть продавати з середини грудня: відомі орієнтовні ціни

Новини
23 листопада 2011 о 18:031532 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві ялинки почнуть продавати з середини грудня: відомі орієнтовні ціни
Вже зовсім скоро розпочнеться оптова торгівля ялинками.


Фото з сайту rtb.rovno.uaФото з сайту rtb.rovno.ua

Для населення уже  з середини грудня організують спеціальні ярмарки з продажу новорічних дерев. У Полтаві відкриється декілька таких пунктів. Такі ж ринки створюватимуться в інших містах та районах нашої області. Про це сьогодні, 23 листопада,повідомили на офіційному сайті Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства.

На таких ярмарках ціна на новорічні деревця буде диференційована. Залежатиме вартість ялинки від висоти, і цього року буде коливатися від 27 за найменшу до 78 гривень за 3-х метрову красуню. А у середньому новорічне дерево можна буде придбати за 50-52 гривні.

Юрій Сулаєв, керівник прес-служби УМВС області радить полтавцям бути обережними, коли обиратимуть новорічне дерево. Адже у минулому році в Полтаві було зареєстровано кілька випадків, коли жителям обласного центру за півціни продавали декоративні хвойні рослини, які були викрадені з кладовищ.

- Потрібно остерігатись пропозицій від осіб, які зловживають алкоголем, або одноосібно десь продають хвойні рослини. Бо це на 99% крадені рослини. Минулого року були випадки у Полтаві, коли люди приносили додому ялинки. А лише потім стало відомо, що їх викрали з кладовищ. Ми закликаємо населення Полтави купувати хвойні дерева там, де є офіційні дозволи на їх продаж.

До теми - У Полтаві продаватимуть ялинки з електронними чіпами.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter