Полтавські тхеквондисти, незважаючи на травми, здобули три золоті медалі

Новини
Ніна Король2 грудня 2011 о 12:231079 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські тхеквондисти, незважаючи на травми, здобули три золоті медалі
На чемпіонаті України серед юніорів, що пройшов у Харкові, Полтавщина завоювала третє загальнокомандне місце.


Турнір «Діти України» – міжнародний, оскільки змагатись до Харкова з’їхались спортсмени з України, були також із Санкт-Петербурга (Росія) та Дагестану. Але у його рамках відбувся й чемпіонат України серед юніорів, у якому команда області замкнула трійку лідерів.

Тхеквондисти-юніори з Полтави та Кременчука завоювали три золотих нагороди. Команду юніорів представляли 9 спортсменів, 6 із Полтави та 3 – з Кременчука.

– Із 9 представників 6 отримали нагороди змагань, – ділиться результатами Юрій Шавиро, тренер, президент Федерації тхеквондо у Полтавській області. – Полтавці Анна М’яло, Роман Маслак та кременчужанин Антон Тимофеєнко здобули найвищі відзнаки – золото.

Дар’я Луб’янецька і Кирило Білик з Полтави та Олексій Тимофеєнко повернулись із бронзою.

Загалом у турнірі взяло участь 600 тхеквондистів.

Не щастило від самого початку Анні М’яло.

– Вона травмувалась під час першого поєдинку, але протрималась і в цьому ж, і в двох наступних, – каже Юрій Іванович. І тому здобула золоту медаль, титул чемпіонки та місце у збірній України.

Ще один вихованець Юрія Шавиро – Роман Маслак – у п’яти двобоях також виграв, хоча суперники були гідні і дуже імениті як на їхній вік. Найтяжче далася перемога над Сергієм Пилипенком із Івано-Франківська. Лише на останніх секундах Роману вдалося отримати перевагу і виграти.

Ця перемога для Романа також закінчилась місцем у збірній України.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter