У Кадетському корпусі Жеваго зробить офіс ФК «Ворскла» за 180 мільйонів

Новини
Валентина Зайченко8 грудня 2011 о 14:501367 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кадетському корпусі Жеваго зробить офіс ФК «Ворскла» за 180 мільйонів
Кадетський корпус буде відремонтованийНа прес-конференції міський голова Полтави розповів, що у ремонт Кадетського корпусу буде вкладено 180 мільйонів інвестицій. 


– Є бажання у Костянтина Жеваго інвестувати кошти. Я сам з ним особисто спілкувався з цього приводу. Зараз вже готуються документи по Кадетському корпусу. Туди буде вкладено близько 160-180 мільйонів гривень. Це буде новий офіс футбольного клубу «Ворскла», – розповів Олександр Мамай журналістам на своїй прес-конференції. –Безумовно, якщо кошти Костянтина Жеваго, то і користуватися будинком буде він. Але це, в першу чергу, нові робочі місця

Нагадаємо, через цю будівлю міська влада довго судилася з власником, якому вона була незаконно продана. На початку вересня 2011 року справа завершилась на користь міста Полтави.

Довідка

Костянтин Жеваго (Фото з weekly.ua)Костянтин Жеваго (Фото з weekly.ua)

Зараз з прізвищем Жеваго і брендом «Фінанси та кредит» пов’язують близько 60 підприємств і комерційних структур. Серед них – комерційний банк «Фінанси та Кредит», Полтавський ГЗК, холдингова компанія «АвтоКРАЗ», Стахановський вагонобудывний завод, ОАО «Галичфарм», «Київмедпрепарат» та інші. Також Жеваго являється власником ФК «Ворскла».

До теми:

Полтавський бізнесмен та власник ФК Ворскла ввійшли в десятку найбагатших українців

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter