Кадетський корпус у Полтаві: для ФК "Ворскли" чи для суду

Новини
7 вересня 2011 о 13:241021 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Олександр Мамай Сьогодні, 7 вересня, на прес-конференції Олександр Мамай, міський голова Полтави, розповів про можливе майбутнє будівлі на Жовтневій, 42 (відомої за назви «Кадетський корпус»).
– Костянтин Жеваго запропонував придбати цей будинок для розміщення прес-служби футбольного клубу «Ворскла», – повідомив Олександр Федорович. – Також планується зробити готель для розміщення футболістів, що приїдуть до Полтави, та магазин спортивної атрибутики. На це все може бути виділено близько 20 мільйонів доларів для реконструкції та ремонту цієї історичної пам’ятки в самому центрі нашого міста. Також була пропозиція від суддівства, щоб створити Будинок правосуддя, що об’єднає всі суди міста у одному приміщенні. Міська влада не заперечує жодних можливих сценаріїв, але зацікавлена, щоб Кадетський корпус став нормально виглядати. Зараз міська влада вже виграла справу проти власників у Господарському суді, щоб цю будівлю повернули місту, тепер чекаємо на рішення апеляції.

Нагадаємо, що колишній міський голова Андрій Матковський також обіцяв повернути Кадетський корпус до власності міста. Потім цю будівлю навіть хотіли зробити центром козацтва чи дитячого відпочинку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter