Красуня Полтави 2011 володіє трьома мовами та вивчає економіку

Дозвілля
Таня Цирульник17 грудня 2011 о 19:513727 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Красуня Полтави 2011 володіє трьома мовами та вивчає економіку
17 грудня у Полтаві обирали найкрасивішу дівчину.


Найгарніші полтавки. Фото Тетяни ЦирульникНайгарніші полтавки. Фото Тетяни Цирульник

Участь у 23-тьому конкурсі «Красуня Полтави» взяли 13 конкурсанток. Свято краси тривало 2,5 години. Учасниці виходили на сцену в українських костюмах, вечірніх сукнях, дискотечному одязі та аж двічі дефілювали у купальниках. «Розмовного» конкурсу не було, оцінювали дівчат виключно за зовнішніми даними. Але переможницею стала дівчина, яка володіє трьома іноземними мовами: англійською, німецькою та французькою. Найгарнішою полтавкою 2011 року стала Тетяня Дрига, студентка кооперативного університету, майбутній менеджер зовнішньо-економічної діяльності. Як і два роки поспіль, симпатії журі були на боці блондинок.

Тетяна Дрига в очікуванні корони. Фото Тетяни ЦирульникТетяна Дрига в очікуванні корони. Фото Тетяни Цирульник



– На конкурс такого рівня я прийшла уперше, - зізнається Тетяна. – До цього приймала участь лише у шкільних та університетських змаганнях. До виступу ми з дівчатами готувалися майже місяць, репетиції проводили 3 – 4 рази на тиждень. Страх сцени був, але ми його дружно подолали.

Усі учасниці отримали сумки, шоколадні набори, абонементи у фітнес-клуб. Переможниці вручили супер-приз: шубу.

Фото-звіт про конкурс шукайте на «Коло» незабаром.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter