Полтавська пенсіонерка за 3 хвилини розбагатіла на 10 тисяч гривень

Відео
Ніна Король27 грудня 2011 о 13:322911 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська пенсіонерка за 3 хвилини розбагатіла на 10 тисяч гривень
Лідія Сорокіна з Полтави нехитрими жартами й танцями виманила у Володимира Зеленського та Михайла Галустяна 10 тисяч гривень.


Лідія Сорокіна, фото з сайту inter.uaЛідія Сорокіна, фото з сайту inter.ua

Полтавська пенсіонерка приїхала на телепередачу «Розсміши коміка» в надії виграти гроші на дах. Лідія Василівна мріяла перекрити хату. За три хвилини бабуся стала володаркою 10 тисяч гривень.

Хоча з першої хвилини ведучий Дмитро Шепелєв не вірив у фарт і талант полтавки.

Полтавка під час шоу, фото inter.uaПолтавка під час шоу, фото inter.ua

Жінка не зупинилась, коли виграла 1 та 5 тисяч, хоя як не просили її коміки Зеленський та Галустян, бо відчували, що пенсіонерка може позбутись і тих виграних грошей, якщо на тертій хвилині не витисне із коміків усмішку.

Але несподівано для самої себе та глядачів бабуся, в якої закінчились заготовані слова й вона у відчаї зрозуміла, що програє, промовила: «програла» та почала імпровізувати. При цьому говорила якусь нісенітницю, набір звуків, кумедно пританцьовуючи. Цей експромт і став переможним для Лідії Сорокіної.

І таки комік не втримався – його лице прикрасила усмішка.

Кого саме розсмішила Лідія Василівна, дивіться у відеоролику на 8-ій хвилині.



А от щаслива полтавка із купюрами поїхала додому до свого дідуся. Вона повідомила, що зможе й вікна поміняти, не лише дах будинку перекрити. А у «Розсміши коміка» жінці дуже сподобалось, тому вона планує повернутись у шоу знову.