У Полтаві – друге вбивство валютчика за два місяці

Ситуація
Надія Труш30 грудня 2011 о 12:202338 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві – друге вбивство валютчика за два місяці
Учора, 29 грудня  близько 19.00 години у Полтаві двоє невідомих вбили приватного підприємця та поранили його дружину. Нападники заволоділи сумкою жінки, у якій було 2 тисячі доларів.


– Вбивство 51-річного полтавця сталося по вулиці Ремісничій, – розповів Юрій Сулаєв, керівник прес-служби УМВС в Полтавській області. – 46-річна дружина підприємця отримала два поранення стегна лівої ноги. Нині жінка знаходиться   у одній з  полтавських лікарень.

У якому саме медичному закладі знаходиться потерпіла, тримається у таємниці, адже жінці може загрожувати небезпека.

Ймовірно, причиною вбивства стала велика сума коштів, які були при загиблому. (фото dp.ric.ua)Ймовірно, причиною вбивства стала велика сума коштів, які були при загиблому. (фото dp.ric.ua)

Вбитий міг захистити себе, але не встиг

Правоохоронці, які виїхали на місце злочину, виявили речові докази: гільзи від пістолету ТТ; гільзу та пристрій для відстрілу гумовими кулями, який належав загиблому.

– Пристрій загиблий мав для самозахисту, він був зареєстрований, поряд знайшли одну стріляну гільзу, ймовірно, чоловік захищався, – каже Юрій Сулаєв.

За неофіційними даними, полтавець, якого убили – валютчик

З неофіційних джерел достовірно відомо, що вбитий – валютчик. Це уже другий випадок загибелі валютчика у Полтаві. Загалом же протягом року Україною прокотилася хвиля вбивств валютчиків.

Нині полтавські правоохоронці розшукують злочинців. Порушена кримінальна справа за пунктом 6 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство з корисливих мотивів).

Більше подробиць читайте на сайті пізніше.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter