Вихованці інтернатів отримали подарунки з «Ялинки Янголів»

Фото
25 січня 2012 о 18:35954 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вихованці інтернатів отримали подарунки з «Ялинки Янголів»
Учні Полтавської школи-інтернату №1 радіють омріяним подарункам. Довгоочікувана подія відбулася у стінах навчальних закладів.


Сьогодні 50 учнів початкових класів Полтавської школи-інтернату №1 мали привід для радості. Хоча новорічні свята вже скінчились, їх продовжують дивувати приємними сюрпризами. До вихованців закладу завітали волонтери благодійної акції «Ялинка Янголів», щоб вручити омріяні подарунки.

Благодійну акцію «Ялинка Янголів» проводили напередодні Нового року управління у справах сім?ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому спільно зі студентською соціальною службою Полтавського інституту економіки і права. Діти записували свої мрії на маленьких янголах, що були розміщені на ялинці у ТРЦ «Київ». Бажання дитини міг здійснити кожен полтавець, придбавши подарунок.

Антон, учень 3 класу школи-інтернату №1, неабияк зрадів отриманому подарунку: хлопчик замовляв вертоліт на дистанційному керуванні.

- Я все життя про нього мріяв. Свій вертоліт бачив навіть у снах. Тож моє бажання справдилось.

Алла Сердюк, педагог-організатор навчального закладу, запевняє, що увага з боку волонтерів до їх вихованців є постійною від самого початку акції.

- Особливо приємно, що подарунки отримали саме діти початкових класів, адже вони ще мають світле уявлення про життя, не втратили віри у диво і казку. Саме таку казку їм створили волонтери акції.

Алла Вікторівна відмітила те, що навіть діти, які потрапили до закладу нещодавно (а таких з початку року було четверо) і не записували бажань на янголах, неочікувано отримали приємні сюрпризи від волонтерів.



Загалом благодійним проектом вдалося охопити близько 250 дітей, що позбавлені батьківської турботи. Новорічні очікування справдились не лише в учнів школи-інтернату №1, а й школи-інтернату №2 ім. Н. Крупської, Андріївської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату для дітей, які потребують корекції фізичного та розумового розвитку, школи-притулку для дітей.

Довідка «Кола». Благодійний проект «Ялинка Янголів» вже став традиційним у нашому місті та щорічним. Започаткували його у 2004 році американські волонтери з Корпусу Миру разом зі студентами Полтавського інституту економіки і права.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter