Відтепер батьки полтавських школярів зможуть слідкувати за оцінками онлайн

Дозвілля
Надія Труш25 січня 2012 о 18:121150 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Відтепер батьки полтавських школярів зможуть слідкувати за оцінками онлайн
Відтепер вчителі можуть проводити віртуальні батьківські збори. А батьки – слідкувати за оцінками дітей, не виходячи з дому.


фото school16.orgфото school16.org

Шкільні навчальні заклади Полтави з початку року почали працювати у Єдиному освітньому просторі Всеукраїнського порталу «Щоденник.ua».

Крім того, єдиний освітній портал для батьків, педагогів та дітей дає можливість організувати дистанційну роботу із домашніми завданнями під час канікул або карантину.

Електронний щоденник включає в себе:

– розклад уроків;

– журнал;

– бібліотеку;

– словники;

– перекладач;

Учні зможуть зберігати у Щоденнику фото та відео, а батьки слідкувати за оцінками

Також там можна створити персональну сторінку школи та особисту. Ресурс також надає можливість підвищення  кваліфікації педагога. Батьки ж зможуть слідкувати за успішністю свого чада онлайн. А ще ресурс надає можливість створювати тематичні групи, дозволяє школам спілкуватися між собою, обмінюватися досвідом. Можна зберігати фото, аудіо, відео файли.

Для того, аби зайти у систему віртуального щоденника, потрібно ввести електронну пошту та пароль. Код доступу можна узяти у школі, якщо вона підключена до освітньої мережі.

Доступ до Щоденника надається без будь-якої абонентської плати та без якихось інших платежів. Не потрібно встановлювати додаткове програмне забезпечення. Працювати в Щоденнику можливо з будь-якого комп’ютера, який має доступ до мережі Інтернет.

До освітньої мережі підключені 316 шкіл Полтавщини.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter