У Полтаві затримали ще одного «металевого» крадія

Новини
Надія Труш26 січня 2012 о 11:48703 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві затримали ще одного «металевого» крадія
Днями полтавські правоохоронці затримали чоловіка, який викрадав металеві кришки з каналізаційних люків.  


фото news.if.uaфото news.if.ua

Викрадав металеві кришки каналізаційних люків 38-річний полтавець. «Працював» у Ленінському районі міста.

– Полтавець безробітний, раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, – каже Юрій Сулаєв, керівник прес-служби УМВС в Полтавській області.

Чоловік викрав дві металеві кришки з каналізаційних люків по вулиці Вороніна та Семафорній. Вкрадене збував у пунктах прийому металобрухту.

– Згідно із законом у пунктах прийому металобрухту заборонено приймати кришки з каналізаційних люків, – каже Юрій Сулаєв. – Тому буде зроблена перевірка, куди саме полтавець збував вкрадене. Й відповідно, будуть прийняті відповідні міри покарання для тих, хто приймав вкрадені люки.

Своїми діями зловмисник завдав збитків ВАТ «Полтававодоканал» на суму близько  1400 гривень (саме цьому підприємству належали люки).

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. За крадіжки, які чоловік скоював з початку нового року,  він може отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

До речі, це вже не перший випадок у місті, коли зловмисники викрадають металеві речі, бажаючи легкого заробітку. На початку цього року правоохоронці затримали полтавця, який чотири роки викрадав з гаражів металеві вироби. Чоловік крав, аби мати гроші на наркотики.

До теми:

У Полтаві безробітний викрав смітник

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter