Які університети у Полтаві припинили заняття через морози

Новини
3 лютого 2012 о 14:521483 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Через різке зниження температури деякі полтавські ВУЗи припинили заняття (фото ria.ru)Журналісти «Кола» дізнавалися, які ВНЗ у Полтаві припинили навчальний процес у зв’язку з різким зниженням температури.


Українська медична стоматологічна академія – тимчасово припинили заняття.

– Вчора і сьогодні заняття не проходять, – говорить Віктор Бобирьов, перший проректор УМСА. – У нас є рекомендаційний лист з Міністерства освіти і науки, в якому сказано, що при температурі нижче ніж -20° заняття можна призупинити. Якщо в понеділок ситуація не зміниться, то навчальний процес відновлено не буде.



Полтавська державна аграрна академія – заняття тривають і будуть продовжуватись.

Полтавський юридичний інститут Національний юридичний університет «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого» – навчальний процес триває і призупиняти його не збираються.

Полтавський національний педагогічний університет ім. В.Короленка – заняття продовжуються, чи будуть відновлені заняття у понеділок, ще не відомо.

Полтавський національний технічний університет ім. Ю.Кондратюка – на офіційному сайті університету говориться про створення «оперативного штабу», який проводить бесіди зі студентами і слідкує за температурою в учбових корпусах та на вулиці. Про те, чи призупинили навчальний процес, там взагалі не йдеться.

По телефону журналістам «Кола» теж не дали чіткої відповіді, тому що просили зателефонувати на наступний телефонний номер, і в кінці-кінців слухавку взагалі перестали брати. З неофіційних джерел стало відомо, що навчання у ВУЗі таки призупинено.  Проте, хто з студентів ще не закрив сесію, активно здає екзамени і заліки, не боючись морозів.

Також на незаплановані канікули були відправлені  студенти Полтавського інституту економіки і права.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter