У Полтаві менше одружуються, але більше кохаються

Дозвілля
Таня Цирульник16 лютого 2012 о 16:231055 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві менше одружуються, але більше кохаються
З 14 лютого по 8 березня у місті буде пік зачаття дітей.


У Полтаві настав найпопулярніший час для зачаття дітей. Фото Тетяни ЦирульникУ Полтаві настав найпопулярніший час для зачаття дітей. Фото Тетяни Цирульник

Про це «Коло» знає завдяки своїй газетній рубриці «Цифра тижня». Зазвичай, кількість дітей, народжених у листопаді  та грудні на 25 – 30 відсотків вища, ніж у інші місяці року. Якщо порахувати на 9 місяців назад – вийде, що зачинають малюків найактивніше у період з 14 лютого по 8 березня.

Люблять у Полтаві  без особливих «заморочок». Кілька інтим-магазинів, які є у місті, не страждають від напливів клієнтів.

У міських ДРАЦСах напливу клієнтів також немає. Можливо, рік високосний тому виною. Жартують працівники установ, що «молодята бояться холоду». Загалом же, у перші 10 днів року у міських ДРАЦСах одружилася лише 1 пара. До середини лютого кількість одружених зросла до 100 шлюбів.  На венеричні захворювання, за словами працівників шкір-вендиспансеру, буде «сезон» у липні – серпні, коли відпочиваючі поїдуть на курорт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter