Тема тижня. Куди піти у Полтаві на 8 березня: афіша

Дозвілля
Надія Труш2 березня 2012 о 17:002035 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Тема тижня. Куди піти у Полтаві на 8 березня: афіша
Анонс заходів до 8 березня у Полтаві.


фото eduwiki.uran.net.uaфото eduwiki.uran.net.ua

Наближається Міжнародний жіночий день. Пропонуємо дізнатися, куди сходити з нагоди цього свята у місті.

Подивитися, як мер обиратиме кращого двірника

4 березня полтавців запрошують відвідати конкурс «Пані чистота-2011». Мер міста Олександр Мамай обиратиме кращих полтавських двірників-жінок. Захід розпочнеться о 16.00 в міському будинку культури.

Послухати учасників всеукраїнських шоу

5 березня полтавців запрошують на святковий концерт «Тобі одній дзвенять мої пісні». Для полтавок співатимуть учасники популярних українських телешоу. Наприклад, Андрій Діденко, та інші. Виступатимуть й хореографічні колективи. Вхід на концерт, який відбудеться в міському будинку культури о 18.30 –  платний, коштує 20 гривень.

На концерт гурту «Гетьман»

5 та 6 березня у Полтаву з концертною програмою завітає київський квартет «Гетьман». Послухати цей чоловічий колектив можна буде у палаці дозвілля «Листопад» о 17 годині.

Подивитися прикраси з бісеру та послухати духовий оркестр

З 5 й по 11 березня у літературно-меморіальному музеї Панаса Мирного любительок прикрас з бісеру запрошують на виставку виробів з бісеру.

7 березня в міському будинку культури відбудеться святковий концерт духового оркестру, спеціально до Міжнародного жіночого дня. Початок о 17 годині.

Посперечатися з американцями

14 березня у Полтаву приїдуть волотери Корпусу Миру з Америки, будуть дискутувати про те, чи легко нині бути ніжною жінкою, турботливою мамою, успішною й реалізованою у професійній сфері. Захід відбудеться у обласній науковій бібліотеці  імені Івана Котляревського. Долучитися до диспуту можна о 17 годині.

Також читайте:

Весна-2012: головні очікування

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter