Полтавські рятувальники визволяли 91-річну жінку з власної квартири

Новини
Надія Труш2 березня 2012 о 09:09751 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські рятувальники визволяли 91-річну жінку з власної квартири
У Полтаві пенсіонерка не могла самостійно відкрити двері власної квартири.


фото realno.te.uaфото realno.te.ua

Черговий випадок, коли полтавці стають заручниками власних квартир, трапився днями у Октябрському районі міста, в одному з житлових будинків по вулиці Леніна. 91-річна полтавка не могла відчинити двері та вийти із квартири, їй була необхідна медична допомога.

– Пенсіонерка проживала одна, у квартирі на третьому поверхі, – розповів Віталій Шкаревський, керівник Центру пропаганди УМНС в Полтавській області. – Рятувальників викликали родичі жінки, розповіли, що вона довго не підходить до телефону й не відчиняє вхідні двері.

Двері еменесники відчиняли за допомогою спеціального інструменту. Полтавка впала на підлогу біля ліжка й не могла самостійно встати. Тому родичі викликали швидку. Наразі стан жінки задовільний.

Це не перший випадок у місті за останні кілька місяців. Минулого місяця рятувальники визволяли 82-річну полтавку з власної квартири. Жінка пересувалася за допомогою спеціального крісла. Ще один випадок: – у зачиненій оселі  по вулиці Калініна залишилися пенсіонерка, її донька та 2-річна внука. А вийти з кімнати родина не могла через сміття, яке було у дверях квартири.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter