У «Ворсклі» ще не вирішили, чи допоможуть хворому вболівальнику

Новини
6 березня 2012 о 11:56986 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Олександра Стадиченка з особистої сторінки в соціальній мережіОлександру Стаднічко, засновнику сайта вболівальників «Ворскли», терміново потрібна операція


Нагадаємо, що у Олександра виявили злоякісну фіброзну гістоцитому лівої стегнової кістки. Під час зимового збору «Ворскли» в Туреччині ми нагамалися дізнатися, чи буде клуб допогати сім’ї Стадніченко (на операцію потрібно 67850 грн), але нам відповіли що генеральний директор буде вирішувати це питання по приїзду команди в Україну. У неділю команда провела на домашній арені першу весняну гру, тому жураналісти «Кола» поцікавилися новинами з приводу благодійності керівництва клубу.

- До нас зверталися друзі, колеги, та родина Олександра Стадніченка, – говорить Артем Лобанов, керівник прес-служби ФК «Ворскла». - Тому це питання неодноразово обговорювали. Точно можу сказати, що генеральний директор Дмитро Яворський спілкувався з президентом Олегом Бабаєвим з цього приводу. На данний момент рішення про виділення коштів ще не прийняте. Проте вже завтра рішення може бути відоме.

Слідкуйте за новинами на сайті «Кола».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter