У Полтаві засудили двох дівчат, які побили свою подругу та викинули її з 4-го поверху

Ситуація
9 березня 2012 о 14:391553 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
У потерпілої була порізана та обписана лаком для нігтів спина Фото з mia.pl.ua У полтавському суді жорстокі кривдниці отримали за свої дії стосовно товаришки досить суворе покарання - 13 років позбавлення волі та виплату солідної грошової компенсації.


Як повідомляє ВЗГ УМВС України у Полтавській області, Київський районний суд міста Полтави 3 березня виніс обвинувальний вирок двом полтавкам, які наприкінці 2010 року по-звірячому познущались зі своєї подруги, після чого викинули її із балкону четвертого поверху.

Суд визнав винними 20-річну полтавку та 25-річну мешканку Комсомольська у скоєнні злочинів, передбачених частиною 2 статті 127 Кримінального кодексу України (катування, вчинені за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб), частиною 2 статті 15 пункту 9, 12, частиною 2 статті 115 (замах на умисне вбивство, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою приховування іншого злочину) та призначив покарання у вигляді 13 років позбавлення волі. Крім цього, засуджені мають солідарно відшкодувати потерпілій дівчині близько 9 тисяч гривень завданої матеріальної шкоди та 100 тисяч – моральної.

Нагадаємо, що трагічні події стались у ніч з 19 на 20 листопада 2010 року в одній із полтавських багатоповерхівок по вулиці Петра Юрченка. Три подруги, що спільно мешкали у одній квартирі, щось не поділили між собою та посварилися. Потім дві дівчини вчинили фізичну розправу над третьою товаришкою та виштовхали її з балкону 4-го поверху. За іншою версією, дівчина не витримала знущань і сама вистрибнула  з балкону . Потерпіла отримала тяжкі травми та довгий час перебувала у реанімації без свідомості.

Цей злочин тоді викликав неабиякий резонанс у всеукраїнських засобах масової інформації та сколихнув громадськість міста.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter