У полтавця поцупили чотири колеса

Ситуація
16 березня 2012 о 09:21822 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У полтавця поцупили чотири колеса
Три зловмисника проникли в гараж полтавця і винесли звідти чотири автомобільних колеса.


Фото з сайту ilotok.kh.uaФото з сайту ilotok.kh.ua

За це  спільників можуть на п’ять років позбавити волі.

- Днями до Октябрського райвідділу міліції Полтави місцевий житель повідомив про  крадіжку, - повідомили у прес-службі обласної міліції. - У своїй заяві потерпілий повідомив, що із його гаража було викрадено 4 автомобільних колеса на загальну суму 6400 гривень.

Правоохоронці вже наступного дня знайшли зловмисників.  Ними виявилися 3 полтавця 20-ти, 21-го та 30-ти років. Під час санкціонованого обшуку приміщення, у одного із підозрюваних виявили та вилучили речові докази – чотири викрадені автомобільних колеса. Як стало відомо, з міліцією ці чоловіки мають «справи» не вперше і раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності.

На сьогодні відносно спільників вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).  Санкція цієї частини передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців. Або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

До теми  - У Полтаві студент та безробітний грабували цілу ніч

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter