У Полтаві студент та безробітний грабували цілу ніч

Ситуація
13 березня 2012 о 12:581292 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві студент та безробітний грабували цілу ніч
18-річний студент ПТУ та 19-річний безробітній полтавці учора, 12 березня, спочатку вдарили і пограбували свого однолітка.


Фото  з сайту vestnik.in.uaФото з сайту vestnik.in.ua

А потім викрали сумку ще в однієї дівчини. Правоохоронці їх затримали того ж дня. Наразі хлопці перебувають у слідчому ізоляторі.

Двоє хлопців напали на 19-річну  полтавку вчора, 12 березня, о 4.45 . Їх «по гарячим слідам»  затримали оперативники.

- По вулиці Колективній, поблизу кафе двоє парубків із застосуванням фізичної сили, відкрито заволоділи сумочкою дівчини, - розповіла Алла Квіта, інспектор ВЗГ УМВС України в Полтавській області. –  Сама жертва – 19-річна жителька обласного центру. Оперативники, які працювали на даній дільниці, миттєво зреагували і затримали цих зловмисників по вулиці Артема.

До цього хлопці вже  встигли зробити ще один напад.

- Як з’ясувалось потім, цієї ж ночі, десь о 2.00, зловмисники по вулиці Калініна ударили 19-річного полтавця, - говорить Алла Борисівна. -  У результаті чого у нього струс головного мозку та закрита черепно-мозкова трава. Окрім цього вони викрали у нього мобільний телефон, одяг та вироби із золота. А  після цього ще напали на дівчину.

У сумці, яку хлопці поцупили у дівчини, був паспорт, кредитні картки загальною сумою в 2 тисячі гривень та телефон. Наразі всі речові докази вилучені. За напад на полтавку  проти зловмисників уже порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж. Щодо злодіяння, яке вони вчинили раніше, вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 2 статті 187 ККУ – розбій. До цього, за даними прес-служби УМВС, хлопці до кримінальної відповідальності не притягувались.

До теми - У Полтаві засудили двох дівчат, які побили свою подругу та викинули її з 4-го поверху

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter