Олег Кензов розповів про роман з колишньою фабриканткою Цибульською

Дозвілля
27 березня 2012 о 21:306194 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Олег Кензов та Ольга Цибульська (фото з публічної сторінки Олега в соціальній мережі)Олег Кензов розповів "Колу" про свій новий роман та про новий кліп.


На вручення премії «Людина року 2011» Кензов прийшов у компанії з переможницею першого сезону «Фабрики зірок», телеведучою Ольгою Цибульською. Також під час шоу «Зірковий ринг», Олег сказав фразу: «Величезне дякую моїй музі сьогоднішнього вечору, Ользі Цибульській». І весь інтернет простір замайорив заголовками про новий зірковий роман, ми ж у Олега спитали про це конкретно
«У нас все добре, навіть дуже! Не хочу нічого коментувати з цього приводу, не тому, що соромлюся, а тому, що не хочу зурочити. Просто знайте – все чудово».

Скоро Олег Кензов представить публіці новий кліп та пісню

Не так давно в інтерв’ю журналістам «Кола» Олег розповідав, що скоро вийде його новий кліп та пісня, проте ми й досі ми бачимо його лише на світських тусовках, а не за працею в студії. Проте, Кензов повідав «Колу» чому й досі його кліп не в топі українських чартів.

«Пісня вже давно готова. А кліп не дозволяє зняти нам погода. За сюжетом він має бути теплий, сонячний та життєрадісний, проте київська погода все робить для того, щоб ми сиділи й чекали. Щодо треку, то я не бачу сенсу викладати її до соціальних мереж, поки немає кліпу. Коли люди вже чули пісню, а через деякий час виходить кліп, то він сприймається вже зовсім по-іншому. З упевненістю можу сказати, що під кінець весни всі побачать і почуюють кліп Олега Кензова, але це буде після ще одного міні-туру по Україні. І знову Полтава нас не побачить. Мені дуже сумно через той факт, що ніхто із полтавських багатіїв не хоче в рідному місті побачити шоу другого сезону X-фактору. Людина може заробити на цьому нормальні гроші, ще й для інших зробити свято. В районих центрах по типу Кременчука виступаємо, а в Полтаву нас не запрошують. Проте, в духовній столиці мене можна буде почути і побачити на ювілейному концерті мого гурту «Принципова Зміна». Точну дату його проведення сказати не можу, але він буде, це точно».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter