У Полтаві гурт Кензова виступить заради безпритульних тварин

Новини
3 квітня 2012 о 09:431160 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві гурт Кензова виступить заради безпритульних тварин
У суботу, 7 квітня, у рамках проекту «Дай лапу 3D», відбудеться благодійний концерт «Дай лапу Нір-Нор».


Фото kolo.poltava.uaФото kolo.poltava.ua

Захід проходитиме в Обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді (колишній ДК ПТК). Серед списку виступаючих, зазначений і гурт «Принципова зміна», учасником якого є і Олег Кензов.

Цей концерт максимально розкриє всю різнобічність Хіп-Хоп культури. Танцювальні колективи: Театр танцю «Soul Dance» (Hip-Hop), Traffic Crew (breakdance). Виступи біт боксерів: MAYAMI, STR, а також на вінілових пластинках працюватиме скретчер D.VIBE. Реп-колективи,  виконавці: Tony Grey, Андрій КЕШ, Chikago FAM., Браилки Кач, Хіп-Хоп команда «Принципова зміна».

- Чи буде Олег Кензов, точно ще не відомо. До речі, це перший захід з трьох.  Буде ще два. Тому і в назві є цифра «3», - пояснив співорганізатор та ведучий концерту Сергій Одаренко.

Усі зібрані кошти направлять на зменшення популяції безпритульних тварин в Полтаві гуманним шляхом, враховуючи європейський досвід (шляхом стерилізації). Оскільки у нашому місті їх більш ніж 6000. І ця цифра безпритульних тварин продовжує збільшуватись.

Довідка "Кола": Організаторами заходу є центр захисту живої природи "Юний Європеєць".Також концерт проходить за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського виконавчого комітету та студентської ради Полтави.

До теми:

- У Полтаві на благодійному концерті за участю відомих гуртів назбирали близько 2000 гривень для безпритульних тварин

- Артем Лоїк та гурт Олега Кензова збирали гроші для хворих дітей

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter