У Полтаві на благодійному концерті за участю відомих гуртів назбирали близько 2000 гривень для безпритульних тварин

Дозвілля
Валентина Зайченко26 березня 2011 о 23:391346 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві на благодійному концерті за участю відомих гуртів назбирали близько 2000 гривень для безпритульних тварин
Сьогодні у Полтавському міському будинку культури відбувся благодійний концерт «Дай лапу»
, який влаштували волонтери з Центру захисту живої природи «Юний європеєць».

Квиток на захід коштував 10 гривень. Крім цього, у залі проводився збір коштів у спеціальні скриньки, а також відбувся благодійний аукціон, на якому продали іграшку за 15 гривень та картину за 100 гривень. Гроші поклали у скриньки.

За словами організаторів концерту, усі кошти підуть на допомогу безпритульним тваринам, а саме на їх лікування та стерилізацію (операцію, після якої тварина живе звичним життям, але не розмножується).



Перед початком концерту грамотами нагородили усіх, хто допомагає організації втілювати в життя свої задуми, серед них і журналіст «Кола». Адже редакція «Коло» вже давно співпрацює з кількома організаціями захисників тварин, допомагає шукати господарів безпритульним тваринам, розміщуючи їх фото в газеті та на сайті. Грамотами нагородили лікарів-ветеринарів, які роблять операції стерилізації безпритульним тваринам за дуже низькою ціною. Також нагороджені підприємці, які надають прострочені товари для годування тварин.

У концерті взяли участь танцювальний колектив «Soul dance», реп-виконавець Андрій Kesh, театр естрадних мініатюр, рок-гурти «UA» та «Трансформер».

Захід допомогла влаштувати міська влада, а саме Олена Ромас,  начальник відділу у справах сім'ї та реалізації молодіжної політики, та Сергій Кислов, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту.

Як повідомили у Центрі «Юний європеєць», на концерті вдалося зібрати 1466 гривень, не рахуючи оплату за квитки, точна сума якої ще невідома. Але було продано кілька сотень квитків по 10 гривень.

Як повідомила Майя Матвєєва, голова наглядової ради Центру «Юний європеєць», за півтори тисячі гривень вдасться простерилізувати від 7 до 10 тварин.