Зникнення полтавця в горах: пошуки не припиняють, проводять слідчі експерименти

Новини
Валентина Зайченко10 квітня 2012 о 16:271119 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
12 днів пошуків не дали результату – досі невідомо, що сталося з Костею Магденко Пошуки 16-річного полтавця, який зник в горах, не припинятимуть.


Нагадаємо, ще 30-го березня під час Міжнародних змагань зі спортивного орієнтування 16-річний полтавець Костянтин Магденко заблукав у Кримських горах.

Про те, що пошуки будуть припинені, не раз говорили у всеукраїнських ЗМІ. Так учора, 9-го квітня, повідомляли, що пошуки припинять у середу, 11 квітня. Проте 10-го квітня еменесники Криму спростували цю інформацію.

– Пошуки не припинятимуться. Просто на сьогодні вже проведені масові операції, які не продовжуються. За цей час по кілька разів перевірена ділянка площею 50 кв. км. Був задіяний прикордонний літак з фототехнікою високої роздільної якості для зйомки місцевості. А зараз пошуки продовжуються, тільки більш точково, – розповів Андрій Ткаченко, Перший заступник начальника ГУ МНС України в АР Крим. – Вчора я особисто разом з працівниками міліції зустрічалися з мамою хлопця. Обговорювали можливі версії. Зараз на ділянці працюють 10 гірських рятувальників – проходять найбільш складні ділянки. Кожного вечора продумуємо різні варіанти, де ще можна шукати. Вчора разом з міліцією ходили на те місце, де останній раз бачили Костю. Правоохоронці намагалися відтворити події в той же час, коли загубився юнак. Вони стали на те місце і йшли, куди інстинктивно могла піти б людина при такому освітленні, погодних умовах тощо. Все одно вийшли на трасу...

Нагадаємо,  кінологи з собаками по сліду Кості кілька разів вийшли на трасу. Вже кілька днів висловлюються версії, що Кості в горах давно немає.

Екстрасенси, які задіяні у пошуках, поки що не  допомогли.

– Ми перевірили 9 версій  екстрасенсів. Нічого не підтвердилося, – додав Андрій Борисович.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter