Затори у центрі Полтави через роботу комунальників (фотофакт)

Фото
12 квітня 2012 о 14:471064 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Затори у центрі Полтави через роботу комунальників (фотофакт)
Сьогодні на дорогах Полтави  від самого ранку затори. Характерна досі лише для години-пік ситуація у місті – через роботу комунальників. Працівники комунальної служби не кваплячись, обновляють дорожну розмітку.
Комунальники на "перекурі" — водії почекаютьКомунальники на "перекурі" — водії почекають Сьогодні на дорогах Полтави  від самого ранку затори. Характерна досі лише для години-пік ситуація у місті – через роботу комунальників. Працівники комунальної служби не кваплячись, обновляють дорожну розмітку. З 11-ої години ранку і дотепер ті автомобілісти, які їдуть по кільцевій дорозі навколо корпусного парку можуть потрапити в десятихвилинний затор. Також очевидці розповідають про затори на вул. Пушкіна, адже ті водії, які захотіли об’їхати центральну вулицю теж стоять і «палять» бензин. До теми: У Полтаві майже не видно "зебр": коли їх наведуть

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter