"Cкрябін" у Полтаві допоможе зібрати гроші для хворих дітей

Новини
19 квітня 2012 о 17:291621 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Флеш-моб "Живе серце" (фото 20minut.ua) У Полтаві знову пройде акція "Від серця до серця", запланований цілий ряд заходів включно з концертами зірок "Х-фактору" та гурту "Скрябін".

За три тижні акції заплановано ряд заходів,  розпочне який з 18 числа фотовиставка  у обласній бібліотеці присвячена акції «Серце до серця». У  рамках акції  у міському будинку культури 3 квітня пройде благодійний концерт, у якому приймуть участь відомі музичні колективи міста, зірки «Х-фактору», «Україна має талант». У цей день також відбудеться благодійний концерт гурту «Скрябін» у клубі  “Villa Крокодила”.

29 квітня неформальний рух спортсменів Street work-out, (силові вправи на турніках та бурсах) вирішили підтримати благодійні ініціативи Фонду та об’єднати свої зусилля для досягнення однієї мети – оздоровлення  нації в цілому та підростаючого покоління зокрема. Тож свій запланований спортивний захід вирішили поєднати з благочинністю.

5-6 травня у центрі міста відбудуться фінальні вуличні концерти, флеш-моб «Живе серце», велопробіг та виставка ретро-автівок у рамках благодійної акції.  Саме 5-6 травня вулицями міста будуть ходити волонтери зі спеціальними ідентифікаторами та скриньками для збору коштів.

На зібрані кошти буде закуплено інсулінові помпи для діток до 5 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter