Полтавські міліціонери під час Євро-2012 охоронятимуть стадіон у Харкові

Новини
20 квітня 2012 о 12:111080 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські міліціонери під час Євро-2012 охоронятимуть стадіон у Харкові
Близько 300 полтавських правоохоронців братимуть участь у охороні громадського порядку під час проведення чемпіонату Євро-2012.


Фото з сайту vidomosti-ua.comФото з сайту vidomosti-ua.com

Стоятимуть вони на сторожі громадської безпеки поза чашею стадіону під час матчів у Харкові.  Про це сьогодні, 20 квітня, повідомили на офіційному сайті обласної міліції.

- До списку цих 300 міліціонерів уходять працівники ДАІ, патрульно-постової служби, ДСО та кінологи, - розповів Юрій Сулаєв, речник УМВС України у Полтавській області. – Всі вони братимуть участь в охороні громадського порядку під чашею Харківського стадіону.

До Євро-2012 залучатимуться не лише міліціонери, а й волонтери з Полтави.  Окрім того, готуються до події й  в готеляж Полтави. Як повідомляли раніше, влітку в обласному центрі підвищать ціни на готельні послуги

У дні проведення матчів залучатиметься близько 2500 міліціонерів з кількох областей України. Завдання міліції полягатиме у блокуванні конфліктів між футбольними фанатами, забезпеченні порядку, недопущенні протиправних дій проти українців та іноземців, протидії крадіжкам та забезпеченні дотримання прав людини.

До теми - У Полтаві до Євро-2012 облаштують вертолітний злітно-посадковий майданчик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter