Як полтавська влада міський парк прибирала: фоторепортаж

Фото
21 квітня 2012 о 11:421387 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як полтавська влада міський парк прибирала: фоторепортаж
Сьогодні, 21 квітня, депутати міської та районних рад, представники різних організацій та партій взялися за робочий інвентар.
Прибирають парки та вулиці обласного центру. Журналісти бачили, як очищали Дендропарк,що готується до навали відпочивальників.

З 9-ї ранку перед входом до міського парку Полтави стоїть чимала кількість "залізних коней", на яких приїхали представники місцевої влади. Дехто прийшов пішки, хтось – на маршрутці,  хтось на велосипеді, хтось – на таксі, а хтось приїхав чотирьохколісним «експресом», що має безкоштовно возити полтавців до одного з супермаркетів обласного центру.

Перед  початком праці депутатів та інших учасників акції працівник Дендропарку біжить швиденько з мішком та збирає сміття, яке залишили відпочивальники.

- На представників нашої влади чекає інша робота, - пояснює чоловік. – Це для них було б легким завданням. Сьогодні вони будуть розчищати порослі. Для цього їм потрібні сокирки, секатори та пилки.

Нарешті всі зібрались. Михайло Шлафер , представник дирекції парку, дає всім короткий інструктаж щодо роботи, яку потрібно сьогодні виконати. Після чого всі вирушають на вказані території (учасників акції розділи на дві групи). Хто швиденько береться за роботу, а хто ж відтягує час – іде поважною ходою, склавши руки за спину чи розмовляє по телефону.

Цікаво на такій акції спостерігати хто ж що одягнув. Та більшість прийшли по спортивному. Хоча були серед них і ті, що нарядились у підбори, джинси та брюки. Та один з працівників парку розповідає журналісту цікаві факти.

- Узимку, коли вони теж приїхали прибирати парк, то деякі дами прибрались в хутро та нові чоботи, - говорить чоловік. – Хоча я казав, щоб одягали старі речі.  А потім зіпсували своє взуття та поначіплювали реп’яхів у шуби.

Серед учасників сьогоднішньої акції є ті,що прибирають територію Полтави не вперше. І вони жаліються, що їх робота буває даремною.

- Ми до цього вже прибирали біля Білої Альтанки, - говорять жінки. – Тільки ж там уже повно сміття знову. У нас же так – хтось прибирає, а хтось тільки смітить. Треба таблички порозставляти, щоб прибирали після себе. Чи, хоча б урн більше розставили.

За словами працівників парку сьогодні учасника акції потрібно очистити територію Дендропарку  площею в близько 70 гектарів. До речі, на депутатів міської ради чекають одразу дві сесії.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter