Під час ЗНО випускників перевірятимуть металошукачами

Новини
Надія Труш25 квітня 2012 о 14:121300 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під час ЗНО випускників перевірятимуть металошукачами
Полтавські пункти тестування ЗНО облаштують відеокамерами та металошукачами.


Олександр Сидоренко, директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освітиОлександр Сидоренко, директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти

Полтавських випускників шкіл, майбутніх абітурієнтів вищих навчальних закладів під час зовнішнього незалежного оцінювання перевірятимуть за допомогою металошукачів та відеоспостереження.

Про це розповів Олександр Сидоренко, директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти на прес-конференції, яка проходила сьогодні у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка.

- За процедурою ЗНО потрібно проводити посилений контроль, - зауважив Олександр Сидоренко. – Це потрібно для того, щоб не було порушень. Плануємо цього року запровадити нову систему: використовувати металошукачі у пунктах тестування.

Це означає, що мати при собі металеві речі (зокрема, й мобільні телефони) буде заборонено. Але як саме діятиме ця система з використанням металошукачів, поки не пояснюють. Крім того, у майбутньому планують слідкувати за порядком процедури ЗНО через відеокамери.

Пронести на екзамен з собою будь-які пристрої, як у відомій комедії, буде неможливо (Фото з tradermind.ru)Пронести на екзамен з собою будь-які пристрої, як у відомій комедії, буде неможливо (Фото з tradermind.ru)

До речі, цього року на літні канікули полтавські школярі підуть раніше. Одинадцятикласники завершать навчання 3 травня, а атестати про повну середню освіту отримають 12-13 травня. Школярі 9-х класів навчання завершать 11 травня. Інші ж школярі на літні канікули цьогоріч підуть з 25 травня.

Також читайте:

Полтавська молодь побувала у Верховній Раді

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter