Полтавська молодь побувала у Верховній Раді

Новини
25 квітня 2012 о 12:391004 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська молодь побувала у Верховній Раді
Екскурсію до Верховної Ради України влаштували учням «Школи місцевого самоврядування «Лідер майбутнього»».
Про це сьогодні, 25 квітня, повідомили на офіційному сайті міської ради Полтави.

Фото з сайту rada-poltava.gov.uaФото з сайту rada-poltava.gov.ua - Навчання у школі майбутнього проходить у нас з жовтня, - розповіла Інна Шрамко, головний спеціаліст Управління у справах сім'ї, молоді та спорту. – Їх слухачі – студенти та учні 10-11 класів. Екскурсія до Верховної Ради – це один із етапів курсу навчання.

Під час оглядової екскурсії полтавська молодь побувала у приміщенні Верховної Ради України, відвідала конференц-зал та зал сесійних засідань. За словами працівників Управління, на момент, коли полтавці були у приміщенні Верховної Ради, сесійне засідання не відбувалось.

Фото з сайту rada-poltava.gov.uaФото з сайту rada-poltava.gov.ua Нагадуємо, що нещодавно полтавській молоді проводили екскурсію в слідчий ізолятор. Учням школи вже проведено більше 20 занять, з них - 6 тренінгів. Згідно плану роботи школи молодь ознайомилася з темами «Лідерство», «Діловий етикет», «Ораторство», «Психологія майбутнього керівника», «Конфлікт-менеджмент», «Тайм-менеджмент», «Основи студентського самоврядування», «Технології написання проектів».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter