Полтавська міліція попросила допомоги у спілкуванні з іноземцями під час Євро-2012

Новини
25 квітня 2012 о 16:001029 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська міліція попросила допомоги у спілкуванні з іноземцями під час Євро-2012
Управління МВС області зверталось до молодіжного центру зайнятості, щоб їх працівників при необхідності  забезпечили перекладачами.


Фото з сайту 2012.dynamo.kiev.uaФото з сайту 2012.dynamo.kiev.ua

Про це сьогодні, 25 квітня, повідомив директор Полтавського обласного молодіжного центру праці, який розповідав про підготовку волонтерів по туризму до Євро-2012. Нагадуємо, що полтавські міліціонери під час Євро-2012 охоронятимуть стадіон у Харкові

- У нас є близько 100 волонтерів, які володіють іноземною мовою, - розповів Анатолій Безпалюк, директор Полтавського обласного молодіжного центру праці. – Вони зможуть, за необхідності, супроводжувати туристів під час екскурсій по Полтавщині. А також до нас звертались з Управління МВС області, щоб надали їм волонтерів зі знанням іноземної мови під час проходження Євро-2012.

У прес-службі обласної міліції такий факт підтвердили. При цьому зазначили, що серед правоохоронців Полтавщини є міліціонери, що знають одну чи дві іноземні.

- Дійсно наше Управління зверталось з таким проханням, - говорить Юрій Сулаєв, речник обласної міліції. – Серед правоохоронців Полтавщини є 87 чоловік, які знають одну, а то і дві іноземні мови. Ще десь 200 чоловік, які можуть говорити іноземною за допомогою словника. Це вагома кількість, але  досконало мову знають не всі. Тож при необхідності залучатимемо і волонтерів. Вивчення іноземної мови входить у систему професійної підготовки правоохоронців. У першу чергу, під час проходження Євро-2012, її знання необхідне працівникам Державної служби охорони  та ДАІ, адже Полтавщина – транзитна область, через територію якої будуть проїжджати гості міст, в яких проходитимуть матчі.

Також Юрій Сулаєв  розповів, що  з працівниками Державтоінспекції спеціально працювали вчителі іноземної. Кожному з них  видали підручник з необхідними словами для їх  роботи, де є транскрипція. До речі, у який спосіб краще вчити іноземну мову ви можете прочитати тут.

До теми - Євро-2012: скільки коштуватиме проживання у полтавських готелях