Міжміські маршрутки з довгими рейсами хочуть заборонити

Новини
Валентина Зайченко27 квітня 2012 о 14:221202 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
На таких автобусах з Полтави возять у Харків та Київ (tsn.ua)Далі, ніж 150 км людей можуть возити лише рейсові автобуси.


Глава Мінінфраструктури Борис Колесніков планує заборонити міжміські маршрутки, які возять пасажирів далі, ніж на 150 кілометрів. Такими перевезеннями, на думку міністра, повинні займатись лише великі рейсові автобуси, пише tsn.ua

"Возити пасажирів на старих "спринтерах", часто переобладнаних з вантажних, ми не дозволимо", - сказав він.

Чиновник також додав, що перевізники більше не зможуть подавати заявку на конкурс на право виконання пасажирських перевезень, вказавши в конкурсних умовах орендований рухомий склад.

"Наприклад, в заявці зазначено 10 нових автобусів, а на маршруті реально їздить лише 2. Деякі з перевізників представляють один і той же транспортний засіб відразу на кілька конкурсів - відповідно, на виконання рейсів на кілька абсолютно різних маршрутах", - пояснив Колесніков.

Тих же перевізників, які подають у заявках не власний, а орендований на час конкурсу транспорт, внесуть до "чорних списків" і на рік відберуть ліцензію.

До речі, у Полтаві перевізник, які виконують рейси на Харків і Київ, використовують саме такі  автобуси, які хочуть заборонити.

ДО теми: В 11-ти полтавських маршрутників забрали дозволи на перевезення пасажирів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter