Скрябін приїхав до Полтави "вальнути" концерт з благодійною метою (фото)

Дозвілля
Дар 039 я Розумняк4 травня 2012 о 01:232132 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Скрябін приїхав до Полтави "вальнути" концерт з благодійною метою (фото)
У рамках акції "Серце до Серця" у клубі “Villa Крокодила” відбувся благодійний концерт гурту "Скрябін".
- Наша мета - допомога дітям, - розповіла на прес-конференції Наталія Удовиченко, одна з організаторів акції. - Всі кошти, виручені з продажу квитків та зібрані під час концерту, підуть на інсулінові помпи для дітей, хворих на цукровий діабет.

В Полтаві таких  аж 21 дитина до 5 років. За підсумками минулорічної акції купили лише 4 помпи, а ще потрібно 17. Кожен такий апарат коштує близько 20 тисяч гривень (закупівельна ціна).

- Уявіть собі,  в Полтаві була лише одна помпа серед усіх хворих на цукровий діабет. Ми хочемо допомогти дітям повернутися до нормального життя, - додала Наталія.

Андрій Кузьменко (фронт-мен гурту "Скрябін") не вперше бере участь у благодійництві, але не робить цьому розголосу:

- Для мене благодійність закінчується там, де починаються камери. Ніколи в житті не підписувався під чимось благодійним. Моя благодійність завжди буде в секреті. Єдине, що я можу зробити для "Серце до серця" - вальнути нормальний концерт, щоб у волонтерів було підняття внутрішнього тонусу. Заробити на тому - в Україні ніколи не виходило.

Репортаж з концерту та інтерв'ю з Андрієм Кузьменком читайте на сайті kolorama.poltava.ua

6 травня в рамках акції відбудеться виставка автомобілів



Нагадаємо, нещодавно депутати жертвували кошти хворим на діабет дітям

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter