Полтавці зможуть підтримати хворих на діабет, сфотографувавшись біля авто

Новини
Ніна Король3 травня 2012 о 17:181086 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці зможуть підтримати хворих на діабет, сфотографувавшись біля авто
У неділю, 6 травня, в Полтаві відбудеться виставка автомобілів: ретро, сучасних незвичайних, тюнінгованих, та рідкісних.




Проходитиме вона на Театральній площі, перед театром імені М. Гоголя із 17 до 19 години.

– Очікуємо участі 20 машин, можливо, буде і більше, обіцяли бути і гості з інших міст. Серед авто такі, яких раніше не було на подібних акціях, – розповідає Андрій Приходько, організатор виставки. – Оскільки дійство пройде у рамках акції «Серце до серця», то автомобілісти теж долучаться до збору коштів дітям,  хворим на цукровий діабет: самі жертвуватимуть гроші на лікування. А ще під час неї полтавці, які захочуть сфотографуватись на фоні авто чи в самих машинах, зможуть пожертвувати гроші на лікування маленьких пацієнтів.

Ретроавтомобілі Юрія Бейдика – часті гості на виставках. Фото Ніни КорольРетроавтомобілі Юрія Бейдика – часті гості на виставках. Фото Ніни Король

Раніше за фото з машиною грошей автомобілісти не брали, цього разу внесок-сплата за фото теж не будуть обов’язковими. Але розраховують на благодійність полтавців.

До речі, у Полтаві ретроавто, які були задіяні в радянських комедіях,  використовують на весіллях.

Кошти  у неділю збиратимуть волонтери громадської організації «Серце до серця».

Це не перша акція, під час якої збирають благодійні внески на лікуання хворих на діабет у Полтаві.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter