Ветерани співали та вальсували на прийомі у мерії (фото)

Фото
9 травня 2012 о 11:551009 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ветерани співали та вальсували на прийомі у мерії (фото)
Зустріч ветеранів з владою у День Перемоги відбулася у Полтаві.«День Перемоги», «Катюша», «Смуглянка» лунали сьогодні у залі засідань полтавського міськвиконкому.


Сьогодні з нагоди свята 9 травня у полтавській мерії відбулася зустріч ветеранів війни з обласною та міською владою. Зібралися на неї близько сотні колишніх фронтовиків. На початку прийому – імпровізована сцена з воєнних часів, максимально наближена до реальності.

Після коротких привітань та слів вдячності за мир Олександра Удовіченка, Івана Момота, Олександра Мамая подяки та грамоти вручили винуватцям зібрання. Декого така увага розчулила до сліз. Нагороди ветерани отримували, вигукуючи «Служу Вітчизні!».



Далі концерт для ветеранів продовжився. У виконанні дітей та дорослих лунали пісні радянських часів на воєнну тематику. Дідусі та бабусі підспівували відомі рядки та плескали у долоні. Пара пенсіонерів станцювала вальс.

По закінченню присутні на зібранні сфотографувалися разом на згадку та поїхали 3 автобусами на покладання квітів до Меморіального комплекса солдатської слави. Репортаж з покладання квітів на нашому сайті читайте пізніше.

А ось декому з ветеранів зовсім не до свята – у їх помешканнях відімкнули газ. Люди не можуть приготувати їжу та навіть підігріти воду.

До теми:

Які країни святкують День Перемоги 9 травня

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter