Фани Металіста налаштовані агресивно (фото)

Новини
10 травня 2012 о 16:102311 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фани Металіста налаштовані агресивно (фото)
Фанати купують квитки на матчСьогодні о 12.40 до Полтави приїхала велика група уболівальників Металіста. Вийшовши з потягу, вони одразу напали на студентів Полтавського будівельного технікуму.


До речі, фанатів з Харкова вважають неадекватними фанати інших команд.

- Вийшовши з технікуму, побачили купу фанатів в жовто-синіх шарфах, - говорить Владислав, полтавський студент.  - Вони кидали якісь "взривпакети", перевертали урни, навіть бабусю, яка продавала пиріжки, штовхнули, старенька впала, а їй навіть руку ніхто не подав. Далі всі розлючені фани почали йти в нашу сторону і один з моїх одногрупників злякався і побіг, вони сприйняли це за агресію і накинулись на нас. З п'яти чоловік втекти змогли лише троє. Одного наздогнали, інший впав на сходах перед технікумом. Деякі фанати забігли в наш учбовий заклад, але ми сховалися і нас не змогли знайти. Мабуть, якщо їх зустрічала б міліція, то такого не сталося.

Далі все ж фанатів оточила міліція і пішки доправили до стадіону. Там ультрас "Металіста" запалювали димові шашки. Журналісту "Кола" все-таки вдалося поспілкуватися з деякими з них.

- Нас приїхало 400 чоловік, але це на одному поїзді, - говорить Олена, одна з вболівальниць "Металісту". - Взагалі нас приїде десь півтори тисячі, можливо більше. Поки нас оточила міліція, деякі з наших катаються по місту на маршрутках і шукають ваших вболівальників.



Міліція почала заводити вболівальників на стадіон, фанатський квиток коштує - 10 грн. Деякі з них обурилися тим, що прийдеться платити, але правоохоронці пояснили, що не хочеш платити - будеш чекати за стадіоном, поки футбол не закінчиться.

До теми: «Металіст-Ворскла»: ставки букмекерів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter