Команда Ворскла та її фанати попрощалися з трьома гравцями

Спорт
10 травня 2012 о 21:231256 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Команда Ворскла та її фанати попрощалися з трьома гравцями
Дмитро Єсін, Сергій Величко та Василь СачкоНагадаємо, сьогодні у Полтаві пройшов матч Ворскла - Металіст, який закінчився боєвою нічиєю 2:2. Після матчу гравці та вболівальники дякували за виступи у Ворсклі трьом гравцям.


Назавжди з клубу підуть воротар Сергій Величко, півзахисник Дмитро Єсін та легендарний нападаючий Василь Сачко, який приніс Ворсклі перемогу в фіналі Кубку України в 2009 році.

Команда та тренерський штаб ворсклян на гру вдягнули футболки з фотографіями цих граців та написом "Спасибо!". А вболівальники в кінці гри розвісили баннер, на якому був зображений Василь Сачко, Кубок України, та слова "Спасибо за все". Також фанати, коли Василь підійшов подякувати їм за підтримку, підняли вгору листки з цифрою "17". Саме під цим номером грав Сачко.



До речі, на гру він так і не вийшов. Чому? Микола Павлов розповів про це на післяматчевій прес-конференції

- Я думаю не як фанат, а як командний гравець - сказав головний тренер полтавської команди - Як би на мене дивилися Єсін та Величко, якби на останній матч я випустив Сачка, а їх - ні? Це не людяно.

Також на цій конференції Микола Павлов пообіцяв допомогти хворому вболівальнику Ворскли, який протягом декількох років є засновником і адміністратором сайту фанатів Ворскли.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter