Гравець, який забив у фіналі Кубку України, йде з Ворскли

Новини
1 травня 2012 о 10:30947 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Василь Сачко (фото sport.bigmir.net)Василь Сачко, один із найбільш результативних нападників чемпіонату України, завершує свою кар’єру.


На рахунку 36-річного Василя Сачка 67 голів у 260 матчах. Почав кар’єру у 1998 році у сімферопольскій «Таврії». До речі, наступний матч Ворскли буде саме з кримчанами. У 2008 році «Ворскла» викупила Василя у Кривбасу. І тепер у 100 іграх у футболці зелено-білих він забив 21 м’яч.

У інтерв’ю прес-службі «Ворскли» на питання про найбільш пам’ятний матч за всю свою кар’єру Василь сказав:

- Без сумніву це гра з «Шахтарем» у фіналі Кубку України. У мене була скромна кар’єра, у великих клубах грати не доводилось, але я щасливий, що доля звела мене з Ворсклою, з її прекрасним колективом тренерів та гравців. Не можу описати ту радість, яку відчув коли підняв кубок над головою. Багато чому навчився в команді Миколи Павлова. Причому не тільки у футболі, а й у життєвому плані.



Свій останній матч Василь Сачко проведе 10 травня проти харківського «Металіста». На цей день керівництво клубу запланувало провести святкові проводи, не тільки Сачка, а й воротаря Сергія Величка (35 років) та півзахисника Дмитра Єсіна (32 роки) у яких теж закінчуються контракти з полтавською командою.

До теми: Полтавським уболівальникам представили нового талісмана

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter