Концерт у Полтаві до Дня Європи (фото)

Фото
19 травня 2012 о 19:231619 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Концерт у Полтаві до Дня Європи (фото)
Танець бранд представив полтавцям клуб "Слов’яни" до Дня Європи. З 14.00 у Корпусному парку полтавців розважали колективи Будинку культури.


Співаки, танцівники, музиканти, акробати, моделі та рицарі виступали для публіки у рамках проведення в місті Дня Європи. Серед відомих облич на сцені – Мар’яна Григорович, учасниця «Х-фактору», Олег Чигринець, містер університетів Полтавщини, танцювальні колективи «Міленіум» та шоу-балет «Флеш». Після виступу  колективів МБК військово-патріотичний клуб «Слов’яни» представили старовинний танок бранд, якого досі не бачили у Полтаві.



Кілька десятків людей зібралися біля сцени, аби подивитись на це дійство під палючим сонцем. Більшість-рідня артистів, хоча перехожі теж не залишили концерт повз уваги. Дехто з полтавців для перегляду зручно вмостився на пам’ятнику Слави. Також публіці пропонували придбати квитки на благодійний концерт у Будинку культури, кошти від якого підуть на лікування хворої дівчинки.

Нагадаємо, з 10 години ранку у Корпусному парку Полтави працювало Європейське містечко. Паралельно на сцені впродовж 7 годин тривав концерт, спільно організований управліннями освіти, спорту, культури Полтавського міськвиконкому та громадськими організаціями міста.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter