Полтавою проїхалась колона велосипедистів (фоторепортаж)

Новини
26 травня 2012 о 14:301586 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавою проїхалась колона велосипедистів (фоторепортаж)
Полтавські спортсмени влаштували велопробіг містом. Акція відбулась у рамках проведення в місті "Всеукраїнського Велодня".


Сьогодні, 26 травня, о 12 годині велопробіг стартував у Корпусному парку Полтави. До акції приєднались, за приблизними підрахунками, понад двісті професійних спортсменів та велолюбителів: діти та дорослі, чоловіки та жінки. Дехто з учасників дивував глядачів незвичним виглядом двоколісного транспортного засобу.

Проїхатися з вітерцем виявили бажання і полтавські посадовці.На чолі колони, як і минулого року, їхали Олександр Мамай, міський голова, Оксана Деркач, секретар міської ради, Валерій Пархоменко, заступник голови облдержадміністрації. Рухались велосипедисти у супроводі автомобіля ДАІ та карети швидкої за маршрутом «Кільцевий».

Перед початком велопробігу-інструктаж:

- Правила дорожнього руху не порушуємо, зупиняємося на червоне світло, від колони не відстаємо, - проінформував один з організаторів велопараду.



Журналіст «Кола» зафіксувала початок руху колони з Корпусного парку, а потім близько 12.30 зустріла її поблизу зупинки «Бібілотека»(мікрорайон Половки). Було помітно, що частина велосипедистів зійшла з дистанції. Олександр Федорович, Оксана Антонівна та Валерій Олексійович, хоч і дещо втомившись, продовжували крутити педалі з іншими учасниками пробігу.