У Полтаві наречені поставили рекорд (фоторепортаж)

Новини
27 травня 2012 о 22:232526 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві наречені поставили рекорд (фоторепортаж)
Маленькі наречені на рівні зі старшими відривались на повнуНагадаємо, що сьогодні впродож усього дня відбувався Марш наречених - 2012.
Після прогулянки містом полтавські наречені повернулись до початкового місця дислокації - Таатральної площі. Правда не о 15:00, як обіцяли, а з майже півторагодинним запізненням. У цей час пунктуальні глядачі мужньо чекали весільних героїнь у затінках. Та коли площу заповнили наречені - аплодисментам не було меж.



Зібралися ж дівчата разом, аби поставити черговий рекорд. На площі були присутні представники Книги рекордів України, які зафіксували цьогорічну рекордну кількість наречених - 156.  Минулого ж року рекорд становив 161 дівчину у весільній сукні.

Кожен фотограф, який мав право фотографувати наречених, обрав свою фаворитку, подарував букет квітів та запросив на індивідуальну безкоштовну фотосесію. Дівчата також отримали дипломи та подарунки від спонсорів.

Після усих почестей відбувся концерт. Дівчат розважали полтавскькі гурти London Hill, Трансформер, Отдел кадров та Живі барабани.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter