Полтавські готелі на час Євро-2012 будуть напівпорожніми, але з іноземцями

Новини
30 травня 2012 о 15:31795 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з bhubaneswar.olx.inП’ять готелів обласного центру, які готувались до приїзду іноземних футбольних вболівальників, потерпати від переповнення на час Євро-2012 не будуть.


У рамках програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу міста Харків та Полтава підписали угоду про партнерство. Відповідно до неї один полтавський готель потрапив до каталогу Євро-2012 і може приймати офіційних представників УЄФА та гостей чемпіонату – чотирьохзірковий «Палаццо». Ще 4 готелі нашого міста визначили як резервні, що прийматимуть вболівальників: готель «Алмаз», «Алея Гранд», готельний комплекс «Україна» та клуб-готель «ГОЛД».

Однак як виявилось, домовленості між містами залишилися лише планами на папері, що не знайшли свого втілення у життя. Завищені ціни на готельні послуги у містах України, де відбуватимуться матчі Євро-2012, призвели до того, що ці заклади по всій території країни будуть напівпорожніми. А відтак у Харкова відпадає потреба в резервних полтавських готелях, з якими так і не заключили договори про гарантоване розміщення фанів під час футбольного турніру. Хіба що вболівальники виявлять бажання і самотужки дістануться Полтави, аби тут оселитись.

Та все ж, з’ясувало «Коло», під час Євро-2012 іноземці до Полтави таки приїдуть, хоча й небагато.

До речі, полтавська міліція попросила допомоги у спілкуванні з іноземцями під час Євро-2012

– Звісно, сподівань до Євро-2012 було набагато більше. Зараз номери у нашому готелі на час чемпіонату Європи заброньовані десь на 50%. Але ми очікуємо, що ближче до початку чемпіонату ця цифра збільшиться, – розповідає Артем Романов, директор з маркетингу та продажу готелю «Палаццо». – Загалом замовлення від іноземців надходять переважно на дні проведення футбольних матчів у містах Києві та Харкові. Попитом користуються номери класу «Стандарт» та «Бізнес», які в Полтаві коштують дешевше, ніж столиці чи місті-сусідові. Серед клієнтів – англійці, німці, нідерландці, шведи, данці, росіяни. Наприклад, шведи, окрім футболу, хочуть ознайомитись з історичними місцями Полтави, що пов'язані з їхнім народом.

Як пояснили у готелі, ціни на проживання у номерах таки підвищили (на 10-20%). Але не тому, що хочуть збагатитись на іноземцях- остерігаються працювати збитково. Причина – відсутність на час Євро-2012 клієнтів, які зупиняються у Полтаві під час бізнес-поїздок, бо до футбольного чемпіонату їх усі скасували.

До теми: Полтавці вболіватимуть вдома або у барах – фан-зон у місті не відкриватимуть

Футболіст «Ворскли» має шанс зіграти за збірну України на Євро-2012



Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter