Микола Павлов попрощався з командою

Спорт
1 червня 2012 о 18:441402 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Микола Павлов попрощався з командою
Микола Павлов тренував команду з 2007 року. Вважається найвизначнішим тренером "Ворскли" за всі роки її існуванняНаступного тижня вже буде відомо ім'я нового тренера "Ворскли"


Сьогодні о 15:00 Микола Петрович попрощався з полтавською командою. Пройшло це прощання в конференцзалі стадіону "Ворскла", проте за закритими дверима. Журналістів туди не впустили. Після двядцятихвилинної розмови з командою Микола Петрович з пресою спілкуватися відмовився. Проте на питання відповів президент клубу.

- Тільки-но попрощалися з тренерським штабом Миколи Павлова, – розповідає Олег Бабаєв, президент ФК "Ворскла". – З новим тренером, одразу хочу сказати, ми ще не визначились. Але скоріше за все протягом наступного тижня ім'я головного тренера вже буде відомо. Але це точно буде український тренер, а не зарубіжний спеціаліст.

Нагадаємо, коли з'явилась інформація про те, що Павлов тренуватиме маріупольский "Іллічівець", у прес-службі "Ворскли" сказали, що в тренера ще контракт з полтавською командою.

Олег Бабаєв спростував чутки з приводу того, що топ-гравці команди – Безус, Селін та Курілов вже підписали контракти з якимись іншими клубами. Президент нагадав, що контракти в них розраховані мінімум на 3 роки.

Але один футболіст клубу все ж зізнався журналістам, що хоче пограти за більш сильну команду, ніж полтавська "Ворскла"

- У мене є агент, який спілкується з усіма клубами які проявляють до мене цікавість, - говорить Павло Ребенок. – Якщо мені щось запропонує "Металіст", то я погоджуся, адже це команда рівнем вища. Мабуть, кожен футболіст хоче грати в кращій команді. Окрім харківської команди я міг би ще перейти в "Динамо" чи "Шахтар", а в інші клуби навряд.

Разом з Миколою Павловим, з клубу йдуть також його помічники Сергій Дирявка та Іван Балан. В останнього, до речі, сьогодні день народження, команда його привітала квітами та обіймами.

- Сумно мені звичайно йти  з Полтави, більше п'яти років працювали, - говорить Іван Балан, залужений тренер України. – Але з Миколою Павловим ми не просто колеги, ми справжні друзі вже більше 20 років, тому звичайно я підтримую як його вибір, так і його думку. Для мене це не просто гравці команди "Ворскла" – це мої сини!



Іван Балан вже з підтрибунного приміщення дивився на перше тренування команди. Поки що обов'язки головного тренера виконує старший тренер молодіжного складу – Сергій Свистун.

До теми: Команда Ворскла та її фанати попрощалися з трьома гравцями

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter