У Полтаві вперше покажуть кращі акваріуми

Новини
Ніна Король1 червня 2012 о 14:421749 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вперше покажуть кращі акваріуми
У Полтаві на вихідних відбудеться виставка-конкурс «Акватерр-2012», де поважне журі буде оцінювати краще внутрішнє оформлення акваріумів.


Оцівнюватимуть дизайн, але акваріумісти підбирають і відповідних до дизайну та розмірів акваріума рибок Оцівнюватимуть дизайн, але акваріумісти підбирають і відповідних до дизайну та розмірів акваріума рибок

Захід пройде у фоє Палацу дитячої та юнацької творчості, що по вулиці Пушкіна, вхід вільний, час – із 9 до 18 години. Подібного роду виставка – перша у Полтаві. Оскільки вона регіональна, то будуть представлені роботи акваріумістів Полтави та Миргорода. Усього учасників буде 9.

– Усі будуть в рівних умовах, – розповів Ігор Ворона, один із організаторів заходу. – Акваріуми будуть міні, або їх називають нано – 27 літрів (30х30х30 дм) у всіх.

За словами Ігоря, оцінюватимуть зовнішній вигляд акваріума, внутрішню композицію, стан рослин.

– У невеликому кубику, яким є 27-літрова посудина, важко зробити гарний дизайн, тому таке завдання і стоїть перед учасниками, – каже Ігор Ворона.

Самі глядачі зможуть обрати, кому присудити приз глядацьких симпатій.

У якості призів будуть вартісні акваріуми відомих фірм з Польщі та Німеччини, світильники, зовнішній фільтр, а також комплект акваріумної хімії.

Журі – знані в Україні і за кордоном знавці акваріумної справи: Сергій Логінов, художник, Сергій Світличний, учасник міжнародних конкурсів акваріумістів, Сергій Єрмолаєв, акваскейпер. Усі вони з Харкова, адже саме Харківська школа досить потужна в Україні.

Відвідувачі зможуть також оглянути презентовані акваріуми із Польщі та Німеччини, а також обладнання для акваріумів від світових лідерів.

Продажу на виставці не буде.

А форумчани-акваріумісти слухатимуть лекції відомих в Україні та за межами колег із великим стажем роботи у цій сфері.

Організовує конкурсний захід Полтавський регіональний клуб акваріумістів Полтави за підтримки всеукраїнської асоціації.

До теми: У Полтаві рибка-гопник замучила своїх господарів розбірками

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter