Експрес-сесія Полтавської міськради: рішення про мільйони за 15 хвилин

Влада
5 червня 2012 о 12:031239 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
За 15 хвилин депутати Полтавської міської ради поділили гроші та затвердили план роботи на ІІ півріччя.Сьогодні, 5 червня, відбулася позачергова 23 сесія міської ради, яка тривала лише 15 хвилин.


На неї з’явилися 38 депутатів з 50. Відсутність решти обранців мер Полтави Олександр Мамай прокоментував так:

- Найбагатші, мабуть, поїхали відпочивати. Хочу подякувати присутнім за те, що ходити на сесії, хоч на вулиці так тепло і гарно.

Депутати, які на засіданні прийшли, ділили гроші з державного бюджету, що передали місту. Отримані кошти витратять наступним чином:

- 4 мільйони 159 тисяч гривень на покращення надання соціальних послуг найуразливішим верствам населення;

- 8 мільйонів 652 тисячі гривень на оплату праці робітникам бюджетних установ;

- 6 мільйонів 197 тисяч гривень на стимулювання місцевих органів влади за перевиконання річних розрахункових обсягів податку на прибуток підприємств та акцизного збору;

- 3 мільйони 278 тисяч гривень на допомогу сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям;

- 5 мільйонів 200 тисяч гривень на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Також програма «Турбота» профінансує виплату матеріальної допомоги працівникам охорони здоров’я, фізкультури і спорту, культури, освіти (7 мільйонів 59 тисяч гривень) та купівлю подарунків першокласникам (285 тисяч гривень). Ще збільшили обсяг коштів на одноразову матеріальну допомогу за особистими зверненнями громадян – з 298 тисяч до 900 тисяч гривень.

Усі рішення полтавські обранці сьогодні приймали одноголосно. Наостанок депутати затвердили план роботи на ІІ півріччя цього року та розійшлися.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter