У Полтаві знову проведуть акцію на захист української мови

Новини
Надія Труш5 червня 2012 о 16:221016 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві знову проведуть акцію на захист української мови
Сьогодні у Полтаві знову мітингуватимуть, аби захистити українську мову.


Мітинги на захист української мови проходять сьогодні в різних українських містахМітинги на захист української мови проходять сьогодні в різних українських містах

Нагадаємо, сьогодні у місті уже проходила акція протесту, на захист української мови.

Під стінами обласної державної адміністрації з плакатами та прапорами зібралося кілька десятків небайдужих полтавців. Однак акція відбулася не так, як планували: попередньо було оголошено, що мітинг відбудеться о 11 годині. Але він відбувся на годину раніше, о 10. Ті ж, хто прийшли на 11, обурювалися.

Тому організатори акції (полтавський осередок Всеукраїнського об'єднання ВО «Свобода» та представники «Молодіжного націоналістичного конгресу») вирішили провести повторний мітинг.

- Ми плануємо провести сьогодні ще один мітинг, наразі вирішуємо, де і о котрій він проходитиме, - повідомив Дмитро, представник організації «Молодіжний націоналістичний конгрес». – Зараз йдуть консультації між різними організаціями, які організовують мітинг, йде обговорення подальшого плану дій.

До теми:

Мовним питанням влада провокує черговий громадянський конфлікт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter