Полтавка отруїлася, готуючи м'ясо

Новини
Надія Труш6 червня 2012 о 09:541266 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка отруїлася, готуючи м'ясо
У Полтаві 66-річна жінка постраждала, готуючи їжу.


фото з сайту nter.net.uaфото з сайту nter.net.ua

Полтавка поставила на плиту варити м'ясо й забула про нього. Через це отруїлася димом, який утворився від пригорання страви.

Подробиці розповіли у Центрі пропаганди УМНС в Полтавській області.

- Це сталося учора, 5 червня, приблизно о 17 годині, - повідомив Віталій Шкаревський, керівник Центру пропаганди УМНС в Полтавській області. – Жінка поставила тушкувати м'ясо, й забула про нього. Що в цей момент робила, невідомо, можливо, відпочивала. Через пригорання страви у квартирі накопичилася велика кількість диму. Його помітили сусіди, викликали рятувальників.

Нагадаємо, у Полтаві 79-річний чоловік отруївся, ремонтуючи власне авто. А через отруєння чадним газом полтавці потрапили до реанімації.

Постраждала від власних кулінарних здібностей пенсіонерка мешкає на третьому поверсі дев'ятиповерхівки, що по вулиці Пушкіна.

Рятувальники, прибувши за викликом, перекрили газ, відкрили вікна у квартирі.

- Жінка навіть не могла спершу говорити, бо наковталася диму, її нудило, - каже Віталій Шкаревський. – Викликали швидку, доставили в 1 міську клінічну лікарню. Але від медичної допомоги жінка, прийшовши до тями, відмовилася.

Також читайте:

Як купити на ринках Полтави не зіпсований продукт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter