"Спортивне містечко" у Полтаві - відкрито (фоторепортаж)

Дозвілля
8 червня 2012 о 20:561373 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Спортивне містечко" у Полтаві - відкрито (фоторепортаж)
Учасники конкурсу змагались з газованим напоєм як моглиСьогодні, 8 червня, у мікрорайоні Левада спеціально до футбольного чемпіонату Європи відкрили "Спортивне містечко".


Багато чого, типу стрільби з луку чи безкоштовної солодкої вати там ще не має (хоча організатори це анонсували), проте все це завтра-післязавтра обіцяють додати  до переліку ігор. А взагалі у містечку можна пограти у настільний та звичайний футбол, у волейбол, стрітбол, фрізбі та багато чого іншого.

Навіть міліціонери, трохи запізнившись,  все ж прийшли охороняти спортивне містечко. Проте, карети швидкої поблизу нього немає. Звичайно є медпункт, але окрім першої допомоги при синцях та забоях більше нічим запобігти він не зможе.

До речі, абсолютно усі матчі Євро можна переглянути на трьох українських телеканалах.



Розпалювати публіку вийшов відомий у Полтаві колектив - "Живі барабани", які до Євро-2012 теж не байдужі, адже спеціально зняли для цієї футбольної першості кліп "Я люблю Україну".

"Барабани" виступали не довго, бо так і не змогли до кінця налаштувати всю музичну апаратуру. У цей час поки її ремонтували для глядачів проводили конкурси та вікторини. Один з конкурсів - хто швидше вип'є 1 літр лимонаду.

На заході було більше ніж 150 людей, хоча організатори очікували на меншу кількість відвідувачів. Але відсутність алкоголю і присутність міліції  знесли нанівець шанси прояву агресії.

Спортивне містечко працюватиме кожного дня з 14.00 і до 22.30. Організатори застерегли, що перегляди другого матчу ігрового дня (початок о 21:45-кінець близько опівночі) дітям, які не досягли 16 років буде дозволено лише разом зі старшими, або ж з їх письмової згоди.

До теми: Хто, де і коли гратиме на Євро-2012.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter