На одній з автостанцій Полтави паніка через платформи

Новини
Надія Труш9 червня 2012 о 16:411304 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На одній з автостанцій Полтави паніка через платформи
Фотофакт. На одній із автостанцій Полтави (що поблизу вулиці Шевченка) відсутні позначувальні платформи, з яких відправляють приміські автобуси та маршрутки.


Таблички з назвами платформи пустуватимуть ще кілька днів. (фото Надії Кучер)Таблички з назвами платформи пустуватимуть ще кілька днів. (фото Надії Кучер)

Тепер пасажирам доводиться вгадувати назву платформи. Адже немає спеціальних табличок, з позначеннями.

Дехто з полтавців не приховував через це свого обурення, плуталися, до якої платформи підходити, аби втрапити на потрібний рейс. А деякі полтавці навіть панікують, через страх не потрапити у потрібну маршрутку чи автобус.

У диспетчерському пункті автостанції ситуацію пояснили так:

- Таблички з назвам відсутні через те, що зараз на автостанції ремонт, наводимо на території лад, - зауважує диспетчер – Будуть уже за кілька днів, їх зараз перефарбовують.



Нагадаємо, транспорт у Полтаві в жахливому стані, навіть розпадається на ходу. А міжміські маршрутки з довгими рейсами хочуть заборонити.

Також читайте:

У Полтаві визначали, хто достойний возити пасажирів: список маршрутів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter