Полтавці, придбавши квиток на Hyundai, можуть потрапити на фінал Євро-2012

Новини
13 червня 2012 о 15:15898 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці, придбавши квиток на Hyundai, можуть потрапити на фінал Євро-2012
Покупець стотисячного квитка на один  з потягів «Hyundai» отримає два квитка на фінальний матч Чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012.








Фото kolo.poltava.uaФото kolo.poltava.ua







Нагадуємо, що цей матч відбудеться 1 липня у Києві. Ініціатива такого подарунку належить Борису Колеснікову, віце-прем'єр-міністру - міністру інфраструктури.

- Ми оголосимо номер цього квитка і його власник потім отримає подарунок, - розповіли у прес-центрі «Укрзалізниці». – Якщо це буде полтавець, то йому за інформацією потрібно буде звернутись до Південної залізниці. А взагалі, коли цей квиток буде уже придбано, ми опублікуємо номер квитка, місце та номер вагону щасливчика на нашому сайті. Раніше такі  два квитки на фінал уже дарували покупцю десятитисячного квитка. Він був придбаний 26 травня цього року. Подарунок щасливчику вручили в той день, як він сідав на потяг, на який і придбав свій десятитисячний квиток.

На сьогодні, 13 червня, у залізничних квиткових касах вже реалізовано 57 тисяч квитків на поїзди «Український експрес». За інформацією працівника прес-центру «Укрзалізниці», стотисячним квитком може стати квиток на будь-який потяг «Hyundai»

До речі, нещодавно запустили ще один Hyundai, який їде через Полтаву до Донецька. А у перші дні курсування цього потягу до Києва, провідники та працівниця з вбиральні змушують пасажирів  застрибувати у вагон на ходу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter